All-in prijzen ( verwerking,transport en btw )
Levering alleen in Noord - Nederland
Inclusief 4 weken huur

Bestratingen

JH-Verhuur is dé specialist in het leggen van keramische tegels

Schakel JH-Verhuur in voor het leggen van jouw bestrating. Wij zijn specialist in het leggen van keramische tegels, maar wij maken van alle soorten nieuw en bestaand straatwerk een prachtig geheel. Van klinkers en betontegels tot het hergebruik van bestaande bestrating. Benieuwd hoe wij dat doen?

BEKIJK ONZE RECENTE PROJECTEN

Zandbed als fundering

Wij verwijderen de oude bestrating en maken van de natuurlijke ondergrond een uitgraving (cunet) die we vullen met een zandbed van vulzand. Dit dient als fundering voor jouw bestrating. Daarna egaliseren wij het zandbed, zodat de tegels strak tegen elkaar aan kunnen worden gelegd. Met gebruik van onze eigen trilplaat wordt het geheel afgetrild, waardoor jouw bestrating er vlak in komt te liggen.

Werkzaamheden JH-Verhuur

De inkoop van straatwerk, zand en het leveren en leggen van de bestrating kan JH-Verhuur geheel naar jouw wens verzorgen. Wij kunnen ook het verwijderen en afvoeren van je huidige bestrating voor onze rekening nemen. Als je kiest voor nieuw straatwerk, dan kun je het hele traject van inkoop tot en met het leggen en afvoeren van de oude bestrating aan ons overlaten. Wil je alleen het leggen van de keramische tegels of ander straatwerk door ons laten uitvoeren, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Hergebruik straatwerk

Wil jij het huidige straatwerk hergebruiken? Geen probleem voor JH-Verhuur. Wij leggen jouw bestaande oprit of terras er vakkundig opnieuw in. Laat ons weten hoe je de keramische tegels of andere bestrating gelegd wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan elleboogverband, halfsteensverband of keperverband. Na afloop ziet jouw bestrating er weer als nieuw uit.

Eigen materieel

Het personeel van JH-Verhuur gebruikt eigen materieel om het straatwerk er helemaal naar jouw wens in te leggen. Hiervoor zetten wij onder meer onze trilplaat in en maken we gebruik van onze kranen en shovels. Zo kunnen wij jouw straatwerk eenvoudig vervoeren en wordt onnodig slepen met tegels voorkomen.

Contact opnemen

Neem contact met ons op, dan komen wij bij jou langs om de keuze van jouw bestrating en de werkzaamheden in kaart te brengen. Na afloop krijg je van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Voor particulieren, gemeentes en bedrijven is JH-Verhuur hét adres voor vakkundig gelegde bestrating in Noord-Nederland.

Graszoden

Wil jij de bestrating combineren met graszoden, dan kun je ook hiervoor een beroep doen op JH-Verhuur. Zowel het bestellen als het leggen van de graszoden doen we graag voor je. Wij kunnen er bovendien voor zorgen dat de graszoden worden voorzien van bemeste tuinaarde.

Ondergrond graszoden

Om de graszoden van de juiste voedingsstoffen te voorzien kunnen we zwarte grond – dat niet voedingsrijk is-  afgraven. Daarna vullen we het geheel aan met compostrijke zwarte grond. Het is ook mogelijk om het aanwezige zwarte zand te mengen met compost om zo een goede ondergrond voor jouw graszoden te creëren.  We zullen zorgen voor een mooie afwerking van de graszoden door gebruik te maken van opsluitbanden die perfect aansluiten bij jouw bestrating.

Aanleg borderbakken

Combineer de graszoden met borderbakken die JH-Verhuur voor je kan aanleggen. We vullen ze alvast voor je met teelaarde, waardoor jij alleen nog je favoriete planten hoeft uit te zoeken.


Hulp nodig ?
Heeft u hulp nodig ?

06-20365751
info@jh-verhuur.nl