All-in prijzen ( verwerking,transport en btw )
Levering alleen in Noord - Nederland
Inclusief 4 weken huur

Grondwerken

Schakel de hulp van JH-Verhuur in bij de uitvoering van grondwerken. Wij kunnen je helpen met

Bodemsanering

Bodemvervuiling of -verontreiniging lossen wij effectief op met gebruik van onze eigen mobiele kraan. Hiermee kunnen wij de vervuilde grond eenvoudig afgraven en afvoeren. Vraag ons naar de mogelijkheden op het gebied van bodemsanering.

Infra

Je kunt ons inhuren voor hulp bij het afgraven en bouwrijp maken van grond bij al jouw projecten. Met goed grondwerk wordt een goede basis gelegd voor de benodigde infrastructuur. De afgegraven zand en aarde wordt door ons afgevoerd, waarna kan worden begonnen met de sloopwerkzaamheden.

Sloopwerkzaamheden

Onze vakkundige medewerkers kunnen helpen met het afvoeren van de reststoffen, waarna deze zoveel mogelijk zullen worden verwerkt tot bouwstoffen.

Ontgraven van bouwputten

Nu het bouwterrein is afgegraven,  is de benodigde bouwput ontstaan. Deze bouwput geeft volop ruimte voor het uitvoeren van de ondergrondse werkzaamheden die nodig zijn voor de bouwconstructie. Wij zorgen ervoor dat de benodigde grondlaag wordt afgevoerd, waarna we de bouwput van de juiste hoeveelheid zand. Voor een goede afsluiting van de bouwput kunnen wij een sterke damwand maken. Op deze manier zijn de voorbereidende werkzaamheden vakkundig uitgevoerd en kunnen de vervolgwerkzaamheden droog plaatsvinden.

JH-Verhuur is een deskundige partner op het gebied van grondwerken.


Hulp nodig ?
Heeft u hulp nodig ?

06-20365751
info@jh-verhuur.nl